torstai 1. tammikuuta 2009

Mustien ruksien yö

MOT. Yömieskin voi erehtyä ...

...ja tehdä jopa useamman sekan koukun korttelissa + päästää suustaan lauseen : "tänne on näköjään tullut uusia taloja" ...johon skeptinen peesari vastaa : "Nuo on kyllä aika vanhoja...onkohan se kartta oikein päin?". Yömiehen vastaus hetken kuluttua on selkeä: "ei" ... Jostain syystä vauhti nousee tässä kohtaa ja peesarin ppp-lenkkivauhtikynnys ylittyy.
Yöässä treeninä siis tällä kertaa varavaloharjoitus (valaistus ja kampaus kuten kuvassa- hiusnauha H&M:n alekorista, lamppu yömiehen takataskusta) eli lyhyehkö kortteliyösuunnistus pahamaineisessa Rantakylässä ja peesissä joku kälättävä täti.
Karttapalanen ohessa kertoo olennaisen edellä jo mainitusta epätavallisesta ja omituisesta epävarmuuden hetkestä keskellä kauniita laatikkomallisia 70-luvun tiilitötteröitä (omakotitalojako ne on?). Keltainen ympäränmallinen jutska kuvaa sitä,mikä oikeasti näkyi edessä ja sininen ympyrä on se,mitä yömies luuli näkyvän. Punainen viiva taas kuvaa etenemistä mustalta ruksilta (jostain syystä suuri osa rasteista oli mustia rukseja?) toiselle mastotienmestarien tyyliin...
3 kommenttia: