lauantai 7. maaliskuuta 2009

Anto 6 viikon flunssan...


...mutta nyt on meitsillä uudet Fischerit - 12 vuoden harkinnan jälkeen löyty ihan tosta läheltä Enosta enolle ihkut sukset. Ehkä niitä pääsee jo ensi talven mahdollisilla lumilla tyyppaamään ...ja osallistumaan KR:n kolmekyöstiselle? Parman miehellä ei ainakaan pidot lopu Joensuus. Vedän muuten tässä kuvatuksessa joko karaokea kuppilassa tai suihketta latutuvalla, tukka edessä , elämä takana? Pakko pistää pari klisettä tähän kohtaan.


Amoxin teki temput ja petti yömiehen luottamuksen. Ihanuutta riitti viikon verran ja sitten ... parannuksen sijasta tuli habitukseen punoittava värisävy ja paikat rupes turpoomaan.
Nyt alkaa lääkepussukassa löytyä ...lahjattomat treenaa - meitsi testaa kaikenlaista antibioottia ja muuta tököttiä. Lisäksi tulee otettua höyryhuuruja silloin tällöin.
Nyt jos olisin normikunnossa, olisin nurmosen kaa bebobissa. Sitä ennen olisin tietysti vetänyt käyräkartalla yötreenin puolen metrin hangessa. Mutta en nykykunnos pääsis ku piipparin portaat alas ...joten taidan vetäytyä syrjään kuin norsu kuolemaan sinne samaan suistoon, minne pipo näyttää. Alkaa olla aika vatussia tää touhu...jutut vähissä, ku pitää alkaa muilta lainaamaan. Menee kyllä nyt väistämättä ihan voivotteluksi...voivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoivoi...?
Voivoivoivoivoiv...kesken voivottelun pikku kisa blogin lukijoille : mikä varustekuvassa ei kuulu joukkoon ? nopein oikein vastannut saa hienon palkinnon, jos saa:-) ...voivoivoivoivoivoivoivoivovoivoivoivoivoivoivoevoevoevoevoe....(paikallinen murre tarttui?) ....voevoevoevoevoevoe. Nyt riitti. Meitsi ei oo oikeesti kummonen voivottelija.
...köhköhköhköh ja röhinät siihen selkään.

4 kommenttia:

  1. Nuuskapurkki. Nimim. keu

    VastaaPoista
  2. e-pillerit. nimim. ruotsin kuningas

    VastaaPoista
  3. Koitas nyt nousta sieltä montusta, menee reenit hukkaan jos päävastus ei keväällä ookkaan tikissä.

    VastaaPoista